Rij Hybride, kies voor Jazz

De weg naar de toekomst
Het nieuwe Jazz-gamma werd ontwikkeld door ingenieurs die kennis putten uit meer dan 20 jaar ervaring in hybride technologie en die zich inzetten voor lagere emissies en efficiënter en zuiniger rijden.

#

VEILIGHEID OP EEN HOGER NIVEAU

De volledig nieuwe Honda Jazz en Jazz Crosstar zijn voorzien van de nieuwste generatie van Honda SENSING bestuurdersassistentie en veiligheidsfuncties. Deze geavanceerde functies zijn standaard voorzien op alle versies en omvatten automatische remassistentie bij botsgevaar, rijvakassistentie, dodehoekinformatie en nog veel meer hulpmiddelen om u en uw geliefden te beschermen.


Het kloppende hart van de volledig nieuwe Jazz is de nieuwe hybride aandrijving. De Honda Jazz is responsief dankzij zijn naadloze vermogensafgifte. Hij is soepel dankzij zijn geavanceerde directe transmissie en zijn verfijnde, comfortabele interieur. En hij is efficiënt dankzij de meest recente technologie die een laag emissieniveau en een hoog rendement garandeert. U kunt dus rustig genieten van een absoluut veilige rijervaring in een wagen die optimale prestaties levert.

Brochure & Prijslijstslide

Verkrijgbaar in Crosstar uitvoering

Deze uitvoering omvat alles om de wagen een stoerdere look en praktische vormgeving te geven, met onder andere speciale bumpers, alu velgen, dakrails..slide

Sportief voorkomen

De Jazz werd van kop tot teen helemaal opnieuw ontworpen en heeft een strakke, nieuwe vorm die stijl en elegantie ademt en daarnaast ook de aerodynamische prestaties verbetert.


slide
slide

Toekomstgericht interieur

De nieuwe Jazz hybrid verwent inzittenden door het futuristische interieur met een retro aspect. Alle nieuwste technologie en rijhulpsystemen zijn voorhanden.
slide

Verfijnde details

Voor een luxueuze uitstraling en premium gevoel


EEN RUIMERE KEUZE

De volledig nieuwe Jazz en Jazz Crosstar hebben dezelfde, geavanceerde hybride aandrijving, maar hebben verschillende persoonlijkheden.

U kunt de voorkeur geven aan de gesofistikeerde Jazz of aan de sportieve Crosstar, maar de echte troef van beide versies is hun veelzijdig rijgedrag.

Openiningsuren van ma tot vrijdag
Van 8u – 12u en van 13u – 18u (vrijdag tot 17u)

Zat van 9u – 12u en van 13u30 – 17u
(werkplaats gesloten, afhalingen enkel voormiddag)