Jazz

Rij met plezier

Meer dan het oog doet vermoeden, ongeëvenaarde binnenruimte.
De nieuwe Honda Jazz zit boordevol verrassingen waar u gegarandeerd een glimlach van krijgt.

Brochure & Prijslijst


De Jazz heeft een nieuwe impuls gekregen met intelligente functies, waardoor hij er beter uitziet en nog beter rijdt.

slide

Meer ruimte

Het langere en lichtere chassis van de nieuwe Jazz zorgt voor nog meer ruimte in het toch al toonaangevende interieur, waardoor de Jazz zich zelfs kan meten met sommige sedansslide

Sportief voorkomen

De Jazz werd van kop tot teen helemaal opnieuw ontworpen en heeft een strakke, nieuwe vorm die stijl en elegantie ademt en daarnaast ook de aerodynamische prestaties verbetert.


slide

Honda CONNECT

De Jazz beschikt over het nieuwe Honda CONNECT audio- en informatiesysteem zodat u altijd verbonden blijft met alles in het leven waar u van houdt, zoals uw favoriete muziek en uw vrienden.
slide

Efficiënt vermogen

Onder de motorkap gaat een gloednieuwe 1.3L i-VTEC benzinemotor schuil die indrukwekkende en efficiënte prestaties levert (beschikbaar met zowel handgeschakelde als automatische transmissies).
slide

Uw veiligheid, onze prioriteit

De nieuwe Jazz is voorzien van ons Advanced Driving Assist-veiligheidspakket. Dit pakket met innovatieve technologieën bestaat uit systemen zoals Lane Departure Warning en het City-Brake Active System.


DE VEILIGSTE VAN ALLE SUPERMINI'S

Nieuwe Jazz bekroond met de Best in Class Supermini Award van NCAP.

De compleet nieuwe Honda Jazz is verkozen als de veiligste supermini door de onafhankelijke veiligheidsorganisatie Euro NCAP. Hij was al in het bezit van de hoogste 5-sterrenbeoordeling van NCAP en gaat nu ook aan de haal met de prestigieuze titel ‘Best in Class Supermini 2015’, te danken aan zijn verbluffende veiligheidsprestaties waarmee hij de rest ver achter zich laat.
Openiningsuren van ma tot vrijdag
Van 8u – 12u en van 13u – 18u (vrijdag tot 17u)

Zat van 9u – 12 en van 13u30 – 17
(werkplaats gesloten, afhalingen enkel voormiddag)