HONDA CR-V

MEER DAN BUITENGEWOON

Het is ongelooflijk hoeveel innovatieve ideeën er in één auto kunnen zitten. De stijlvolle en ruime CR-V deelt uw avonturiersgeest en geeft u de vrijheid en flexibiliteit om op ontdekking uit te gaan.


Brochure & Prijslijst


Deze veelzijdige SUV met twee- of vierwielaandrijving combineert opwindende prestaties met alle comfort van een luxe auto. De extraatjes blijven maar komen.#
slide


RUIM, RUIMER, RUIMST

Er is meer dan voldoende ruimte.

Dankzij onze zetels die u met één trek aan de praktische hendel kunt neerklappen, creëert u nog meer ruimte. Handen vol na een dagje shoppen? Geen probleem! Bij sommige uitrustingsniveaus kunt u ook kiezen voor een achterklep die automatisch open- en dichtgaat. Bovendien zorgden we voor een genereuze kofferruimte waarin u gemakkelijk drie grote koffers kunt opbergen.
slide


's Werelds favoriete SUV

is nu nog beter afgestemd op de hedendaagse rijomstandigheden, met een intelligente, erg geavanceerde hybride aandrijving. Waar u ook heen wilt, deze aandrijving garandeert een naadloze, aangename rijervaring, met een combinatie van sportieve prestaties, zuinig brandstofverbruik en lage uitstoot. Onze volgende CR-V is verkrijgbaar met een nieuwe, geavanceerde hybride aandrijving.
slide


VAN EEN MOOIE AFSLUITER GESPROKEN

De CR-V helpt u graag een handje: één druk op de knop volstaat

De Honda CR-V is - zonder uitzondering - 's werelds populairste SUV.

Verkoopcijfers uit de 53 belangrijkste markten voor nieuwe auto's* zetten de Honda CR-V op de eerste plaats in 2015. Ook in 2012, 2013 en 2014 versloeg hij alle concurrentie. Sterker nog, sinds 1995 zijn er meer dan 7 miljoen CR-V’s verkocht.
#Openiningsuren van ma tot vrijdag
Van 8u – 12u en van 13u – 18u (vrijdag tot 17u)

Zat van 9u – 12 en van 13u30 – 17
(werkplaats gesloten, afhalingen enkel voormiddag)