HONDA CIVIC 5-DEURS

10e generatie

Vanbinnen en vanbuiten overdacht en opnieuw ontworpen, is de Honda Civic gemaakt om in te rijden, maar met veel meer mogelijkheden. Hij is flexibel en past zich graag en makkelijk aan uw wensen en behoeften aan.

Volledig herontworpen met een nieuwe generatie motoren voor ultieme controle.De Civic 5-deurs is voorzien van een lichter en stijver chassis, dat zorgt voor een nog levendiger rijgedrag. U kunt kiezen uit twee motoren met turbocompressoren, beide met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automatische 7-traps CVT-transmissie.

Honda Civic 5-deurs Brochure en prijslijst


slide

Turbogevoed

Er werden turbocompressorunits gecreëerd die onze nieuwste Civic voorzien van de prestaties die bij zijn sportieve looks passen. U kunt kiezen tussen een krachtige en verfijnde 1.5 i-VTEC met 182 pk of onze efficiënte 1.0 i-VTEC met 129 pk. Welke u ook kiest, er staat u een opwindende rijervaring te wachten.slide


Civic Sport & Sport +

De nieuwe Civic in Sport & Sport + uitvoering is voorzien van een dynamisch bumperpakket met een centrale dubbele uitlaat.
slide

HET ZICHT VAN BINNENUIT

De sportieve ervaring gaat binnen verder met designaccenten zoals de verlichte digitale snelheidsmeter, lichtmetalen pedalen en het lederen stuurwiel. Deze omgeving is ook ontworpen met oog voor comfort, met een royale beenruimte, zachte kwaliteitsmaterialen en luxueuze zetels.


slide

Drijfkracht.

De Civic 5-deurs is voorzien van een lichter en stijver chassis, dat zorgt voor een nog levendiger rijgedrag. U kunt kiezen uit twee motoren met turbocompressoren, beide met een handgeschakelde 6-versnellingsbak of automatische 7-traps CVT-transmissie.
#Openiningsuren van ma tot vrijdag
Van 8u – 12u en van 13u – 18u (vrijdag tot 17u)

Zat van 9u – 12 en van 13u30 – 17
(werkplaats gesloten, afhalingen enkel voormiddag)