HONDA NSX

DE KRACHT VAN EMOTIE

De NSX is puur Honda

Het toonbeeld van al onze ontwerpinnovaties, ontwikkeld gedurende vele jaren van testen en racen – dit is de kern van alles wat we doen.


We voelen het aan het begin van elk project, ongeacht om welke auto het gaat. Maar bij de NSX was het speciaal – dieper op een bepaalde manier. U weet het als u het voelt. En als dat gebeurt, begrijpt u waarom deze auto meer voor ons betekent dan alles wat we ooit eerder hebben gemaakt.


slide


HET ONTSTAAN VAN EEN SUPERCAR

De weg naar succes is niet gemakkelijk; hij kronkelt en draait en gaat van uitdaging naar uitdaging.
slide

TIJDLOZE LIJNEN

Ontworpen voor pure prestaties, waar u ook naartoe rijdt. Dit was de grondslag van de nieuwe NSX: een krachtige sporthybride. Maar meer vermogen betekende ook meer uitdagingen. Om het vermogen te kunnen bedwingen, verlegden we onze aandacht naar de bestuurder – we lieten onze gedachten de vrije loop en het resultaat is een gevoel van volledige verbondenheid tijdens het rijden; een verwantschap die nooit voor mogelijk werd gehouden.
slide


Adem in

De strategisch geplaatste inlaten in de neus van de NSX halen niet alleen enorme volumes lucht naar binnen voor optimale prestaties, maar geven de NSX ook een onderscheidende, agressieve uitstraling.
slide

Brede schouders

De gespierd ogende luchtgaten aan de zijkant zijn specifiek ontworpen om koele lucht in de V6-motorruimte te zuigen, waar deze de twin-turbocompressoren voedt en de onderdelen koel houdt.


slide

Adem uit

De lucht wordt snel en efficiënt naar buiten geblazen door kleine, bijna onzichtbare uitgangen onder de achterspoiler. Zo wordt de weerstand verlaagd zonder de neerwaartse kracht te beïnvloeden.
slide


UW RUIMTE

U zit niet alleen in de NSX, u bent er ook mee verbonden.

Stoelen, deurpanelen en middenconsole zijn allemaal zo gevormd dat ze de bestuurder en bijrijder veilig op hun plek houden. De bestuurdersruimte is ontworpen voor comfortabele alledaagse ritten, maar biedt ook de fysieke verbinding die nodig is op het circuit. Die geschiktheid voor alle gelegenheden is ook meegenomen in de kofferruimte – deze heeft de grootste inhoud in zijn klasse.U KUNT HET VOELEN

SNELLE RESPONS

645 Nm koppel met Launch Control

SPORTHYBRIDE

581pk Super Handling All-Wheel Drive

#
Openiningsuren van ma tot vrijdag
Van 8u – 12u en van 13u – 18u (vrijdag tot 17u)

Zat van 9u – 12 en van 13u30 – 17
(werkplaats gesloten, afhalingen enkel voormiddag)